Андреа Това че позволяваш посочено отношение към себе си показва какъв човек си

Прочетена 527  

„Право, куме, в очи“, бе схемата на фолк вихърът Андреа, която следваше в крайното си интервю за „Папараци“ по Би Ти Ви.

В финалн брой на предаването изпълнителката, без цензура, разказа защо е напуснала „Пайнер“.

Блондинката открехна и завесата как стоят нещата във фирмата на бившите й продуценти, както и интересни пикантерии близо ексколежките й.

„Смятам, че уважителен нито един изпълнител в България не си защитава правата, за да може, следователно, да се засилва, на фона на това, което се случва в странство. Ние много се отдалечаваме от Европейските стандарти. Повечето от моите колежки вместо да си търсят средствата, които те действително заслужават да вземат по съвестен път, предпочитат да ги търсят от своите другари, момичета и т.н. Нещо, което ги кара да са в неморална светлина. И се чудя – защо всички се страхуват, защо хора, които влагат толкова много - правят огромни проекти, клипове – треперят от страх. Аз това не мога да разбера“, нажежени се пред Кристина Патрашкова фолк некултурната.Андреа направи доста добро впечатление на зрителите, като не обвини бившия си продуцент за служебната им разлъка, а потърси неточностите в себе си:

„Моето мнение е, че проблемът не е в продуцента, а в нас. Ние се съгласяваме с всичко, примиряваме се. И с нацията ни е същото – примиряваме се с безусловно всичко, в името на най-малкото. Това, че позволяваш посочено отношение към себе си, показва какъв човек си. И ако се чувстваш недооценен – е така, защото ти сам си позволил това да се случи. Ако искаш да бъдеш оценен, трябва да се бориш за достигането на целите си!“, рязка е Андреа, пише hotarena.net.

Сн.: Фейсбук

Допълнителна информация