Емануела Димитър Динев е моята обемиста обич

Прочетена 1028  

Поп фолк певицата Емануела разказа за първи път особености за индивидуалния си живот и връзката ѝ с милионерския син Митко Динев.

Както е известно, тя е разделена с бащата на второто си дете - Димитър Динев. Когато двамината скъсаха, певицата обяви новината с пост на страницата си във Фейсбук, като целта й бе да разсее всякакви инсинуации от жълтата журналистика.

"Тогава на Димитър не му стана приятно, защото пряко извадих на показ какво се случва между нас. А и може би отношенията ни не бяха изцяло изяснени", коментира тя в ефира на Нова телевизия."Между мен и Димитър не се знае какво ще стане. Много хора си имат проблеми в семейството. Ние имаме дете, което ни свързва завинаги. И двамината сме интелигентни хора, ще вземем най-доброто становище за детето си", допълни певицата.Тя каза още, че Димитър е много добър баща и се тревоги изключително за общия им син, който носи неговото име: "Малкият Димитър е много добричък, лъчезарен, а батко му в момента е тийнейджър, занимава се с неговите си неща. Димитър-младши сега е при баща си, и на обемистия му липсва. Колкото до Димитър - той е възхитителен баща", разгада чалга изпълнителката."Митко е човек, който страшно много обичам. Той е моята обемиста обич. За него бих направила всичко и се надявам нещата да се оправят", завърши Емануела.

Допълнителна информация