Венелин Петков Не съм гей

Прочетена 1837  

Фолк певецът Раян откри в интервю, че е имал гей среща с Венелин Петков. В отговор на това ръководителят на новините на bTV отрече да е гей, сходно на Радан Кънев, за когото свидетели потвърдиха обратната му сексуална насока.

Голям проблем на българските политици и обществени особи е да разкрият несходната си сексуална насока. Не е ясно по каква причина. Веднъж ако си признаят страховете им от копромати ще изчезнат завинаги и те ще заживеят сполучлив и пълноценен живот в обятията на скъпите си хора, пише ''Всеки ден''.

Припомняме ви скандалните изнамирания на Раян.

Венелин Петков изпратил съобщение на Раян в „Грайндер". Това е телефонно приложение, което показва хората в близост до твоето местоположение, които са с обратна насока. Поискал му скайп, за да поговорят. Вечерта закъсняло двамината се свързали.


*Раян (сн.slusham.com)

„Включи камерата и започна някой да ми нарича с много известен глас, кой да видиш - Венелин Петков! Умрях от смях. Аз умишлено се правя на две и половина, че не го познавам. Искаше да се видим, да пийнем по чаша вино, че съм много хубаво момче, някакви комплименти. Боже, това с комплиментите сме го минали преди време. Предложат ли ти чаша вино, знай, че искат секс. Казах му, че колчем е свободен, можем да се видим. Той поиска още на различния ден, каза ми, че дейности в участъка на НДК. Дойде да ме вземе, седнахме в един ресторант и мога да ти кажа, че този човек е един загубен, смотан, че няма накъде. През цялото време ми казваше за книги, за някаква авторка, която му била променила живота, с някаква интонация, все едно слушам новините на Би Ти Ви.

Него бих го характеризирал като член на Йехова, някакъв задръстен и загубен човек. За говорене става, аз също му разправи за моите скъпи книги, пита ме за телевизията в Украйна. Не ми каза с какво се занимава. Не сме спали, не ми е и предложил на тази наша единична среща. Но предвид факта, че има „Грайндер" и там ме намери, е доволно характерен. Там обаче се пише с чуждо име, на мен ми каза, че се нарича Ники", споделя Раян.

Ето какво написа Петков на страницата си във Фейсбук в отговор на Раян.

„А на сполучливите момченца, които ми пращат съобщения тук - съжалявам, че ще ви обезсърчавам. Нито съм гей, нито съм "ники", нито някога съм бил. Лошо няма. Пробвайте се някъде другаде".

Допълнителна информация