Николета Днес е рожденият ми ден Поклонете се кучки

Прочетена 5038  

Николета Лозанова навърши 28 години днес, на 30 ноември, и направи своеобразен изследване на постигнатото съприкосновението.

В субективната си Фейсбук страница тя отправи обръщение и благопожелание за рождения си ден.

„30.11. Докато начертая мечтите в съзнанието си, и вече ми се налага да ги изживявам... и така 28 години! Изминалата надхвърли очакванията ми, но интуицията ми подсказва, че тази индивидуална година, която стартирам сега... Ще бъде по-трогателна, успешна и запомняща се, от всяка различна съприкосновението!“, написа Николета в социалната мрежа, пише hotarena.net.

Като колаж, тя безвкусна своя снимка, на която пише с характерно самочувствие: „It’s my birthday! Bow down bitches“ (в превод: „Днес е рожденият ми ден! Поклонете се, кучки“).За отрицателно време постът събра десетки коментари и благопожелания за индивидуалния празник на тв водещата.

Още закъсняло снощи благопожеланията за рождения ден на Николета започнаха да валят на страницата й. Нейни фенове, близки и събратя пожелаха да бъде сполучлива и обичана и винаги толкова хубава…

Междувременно от Hotnews.bg забелязахме, че НиЛо запълва страницата си с нови кадри, част от фотосесия за бутик. Някои обаче побързаха да я упрекнат за прекалената употреба на Photoshop в снимките: "Николета, на кого са тези крачета? Твоите са късички и пухкави?", пита присмехулно покупател.

Снимки: Фейсбук, Boutique Mon Cher by CB

Допълнителна информация