Опънаха Мария Игнатова

Прочетена 2610  

С полирана и фина кожа на лицето може да се похвали Мария Игнатова, и то без да е лягала под скалпа на еластичния хирург.

Блондинката не крие, че има страх от операции, заради което напук на суетата си не би се подложила на красива поправка. За сметка на това Мария е открила несходни варианти, с които да изглежда млада, свежа и недокосната от времето.

От 3 години насам половинката на Димитър Рачков се подлага на мезотерапия. Това е метод, който представлява серия от микроинжекции, чрез които в незадълбочените - средно дълбоки или дълбоки части на кожата - се въвеждат несходни коктейли от вещества с биологично действено въздействие. Единственият недостатък на мезотерапията са множеството убождания, което е съпроводено с известен дискомфорт.

*Мария без грим

Продължителността на терапията е близо 30 минути и не изисква специална подготовка и възстановяване. Цената пък е достъпна - в рамките на 300-400 лева, в зависимост от броя инжекции, които ще се поставят. Масрафът на Игнатова излязъл на 360 лева, тъй като водещата от „X Фактор" избрала да й се инжектират едни от най-скъпите дози. За по-добър резултат процедурата се прави 2 пъти годишно, а постиженията се виждат само няколко часа след инжектирането на ампулите.


*Мария вече може да се похвали с полирана кожа

Снимки: Булфото

Допълнителна информация