Блатечки и Диляна се ожениха тайно в Америка

Прочетена 3377  

Асен Блатечки се е оженил за Диляна Попова на тайна церемония в САЩ преди броени дни.

Това твърдят железни източници в актьорските среди, пише ''Всеки ден''. Горещата вест бе удостоверена от трима независими шпиони.

Новината се коментира усилено сред актьорската бохема в столицата, всички са сащисани. Колеги на звездата от „Стъклен дом" разправят, че той използвал визитата си в Лос Анджелис, за да се врече във вечна вярност на дълговременната си държанка, с която ту се събираше, ту делеше. В меката на киното жестокото момче на отечествения екран отиде, за да рекламира филма „Съдилището" - българския претендент за наградите „Оскар".

С него на 9 ноември отпътувала и Диляна заедно със сина им Борил. В Америка тримата били посрещнати от режисьора Стефан Командарев, автор на „Съдилището", който първи заподозрял, че влюбените имат тайна мисия. Асен и Диляна обаче били твърди, че искат да запазят сватбата само за себе си и не възнамеряват да споделят този тържествен миг с различни хора. Затова на бракосъчетанието, което се е провело на 12-ти ноември, присъствал отделно Борил, който е само на година и два месеца. Послушният бебок смело изтърпял церемонията, без да гъкне. Майка му пък била в елегантна булчинска рокля, която богато подчертавала напълно възстановеното й сред бременността тяло.Асен и Диляна авансово се били информирали, че бракът в Съедините щати се признава в България. Преди да литнат зад океана, двамината надлежно попълнили всички документи и формуляри, необходими за нормална гражданска церемония в страната на неограничените възможности, и ги изпратили по интернет. Изрично се разбрали, че няма да призовават гости от България, нито да разправят за събитието, за да не провокират първата жена на Блатечки Катерина и дъщерята от тази връзка със същото име.

Новобрачните си спретнали и истински меден месец, макар и мини. Те доста попътували в баровските сектори близо Лос Анджелис. Асен изоставял булката си само за да присъства на прожекциите на „Съдилището", но после бързал да се прибере при нея.

Блатечки няма официален брак с Катерина, затова не се наложил бракоразвод между двамината след началото на връзката между него и сексапилната манекенка. Не е ясно дали отдавнашната изгора на актьора е наясно с трансформацията в семейното му състояние.

Снимки: Булфото

Допълнителна информация