Люси Иларионов Мразя празниците

Прочетена 2475  

След като завършил НАТФИЗ Люси Иларионов бил възприет в трупата на Народния театър в началото на 90-те години на миналия век и дори бил установен за ролята на Ромео.

Но след като му казали ,че ще му плащат по 20 лева на представление, напуснал. Това каза участникът в „Биг Брадър” пред Нова телевизия. Той сподели, че като по-млад пеел и в дружина, обикалял дискотеките, гонел момичета и живеел на макс. Но и на това поприще не останал продължително.

„През 1994 година Джеймс Браун дойде в България и на неговия концерт и в един момент по време на зрелището прескочих парапетите в НДК и се качих на сцената при него. Започнах да танцувам в рамките на 5-6 секунди, преди да дойдат бодигардовете му и ме изведоха от сцената. След това навън ме повалиха ,претърсиха ме и ме оставиха, но пък българските охранители на концерта ме биха”, разказа Иларионов.Люси сподели, че е преживял тежко бракоразвода на родителите си и след разлъката им намразил празниците, защото му липсва семейството.

„Натрупах килограми след като спрях да се движа , а продължих да се храня както преди”, призна режисьорът. Той отрече да има болест, която да е причина за надебеляването му.

„С Преслава имаме проекти да направим дует, ако сваля до 90 килограма”, съобщи Иларионов.Той призна, че Нети му е била момиче в студентските години, но е бил истински засегнат от Мария Илиева, на която той е уредил първите тв инициативи. „Бяхме момичета, помогнах й в кариерата, а като се видяхме след години ме обиди заради натрупаните килограми”, каза още Люси. Той обаче отказа да казва за връзката си с Преслава, само уточни, че много уважава нейните родители, които са заменили семейството му.

Допълнителна информация